RESISTÈNCIA: Molina fa el salt als Hypercars

El fabricant italià havia guardat el secret sobre els pilots que el representaran a la categoria Hypercar durant la temporada 2023 del WEC. I un català és entre aquesta llista de pilots.

Giovinazzi, antic pilot d’Alfa Romeo de la Fórmula 1 (2017, 2019-21), que va tenir l’oportunitat de provar el prototip a MotorLand Aragó, estarà acompanyat per habituals a Competizione GT, en particular els últims campions del GTE Pro, Alessandro Pier Guidi i James Calado. Giovinazzi, Pier Guidi i Calado formaran la tripulació del #51.

Un altre protegit de Maranello, Antonio Fuoco, també tindrà l’oportunitat de conduir el 499P en competició aquesta temporada. En els darrers anys, el calabrès ja ha anat evolucionant en Resistència. L’alineació de Ferrari per a la temporada 2023 la completaran altres dos pilots oficials de la firma transalpina que ja correien al WEC: Nicklas Nielsen i Miguel Molina. Amb Fuoco, Nielsen i Molina conduiran al n°50.

Els pilots de Ferrari per a la temporada 2023 del WEC:
Ferrari 499P #51:

  • Antonio Giovinazzi
  • Alessandro Pier Guidi
  • James Calado

Ferrari 499P #50:

  • Antonio Fuoco
  • Nicklas Nielsen
  • Miguel Molina

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments