WRC: La FIA no veu problema en la salut actual del mundial

Mohammed Ben Sulayem, president de la FIA, va estar al Ral·li de Montecarlo on va parlar a la premsa sobre l»estat del WRC, assegurant que estaria bé tenir un o dos constructors més, però opina que el WRC està treballant bé amb tres fabricants, i l’arribada de més fabricants seria un gran pas cap a una millor sostenibilitat al campionat.

Des de principis del 2020, el WRC només té tres fabricants, Toyota, Hyundai i Ford, després que Citroën marxés. El president de la FIA entén que el pas cap a Rally1 va ser una bona decisió, però entén que el tema s’ha de veure com un tot: “el problema no és que només hi hagi tres fabricants, sinó tot el que implica el Campionat del Món de Ral·lis.

Està ben servit pels pilots, però entenc que els països on vas a córrer són molt importants, la cobertura dels ral·lis per part de la premsa local i, finalment, el nombre d’espectadors a les curses

Per tenir una competència més equilibrada en termes estructurals, necessitem almenys un o dos fabricants».

Ben Sulayem també diu que el WRC no està malament:

“La casa no està en flames […] s’ha de treballar amb el que existeix, sent sostenible, és a dir, equilibrar els costos amb el feedback.

“Hem de mirar enrere i escoltar els pilots, així com els fabricants i la premsa. Només hem de ser més implicats i trobar una solució».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments