WRC: M-Sport es mostra satisfeta amb l’actuació de Tänak al Rallye Monte-Carlo 2023

S’esperava una mica més d’Ott Tänak i Martin Järveoja (Ford Puma Rally 1) però ja s’entenia que l’estonià necessitaria un temps per adaptar-se al cotxe i treballar amb l’equip. A més, alguns problemes mecànics, amb la direcció assistida, van fer que no pogués fer-ho millor, per la qual cosa es va quedar sense grans opcions en la cinquena posició des que va caure allà després del desè tram.

Aviat van començar a perdre més del que s’esperava, s’havia passat el shakedown provant configuracions molt diferents per entendre millor el cotxe el més ràpidament possible. Va ser tercer al final de la 1a jornada, després va baixar a la cinquena posició, però ràpidament va recuperar a la quarta posició, i només va ser avançat per Evans, quan va tenir problemes amb la direcció assistida del seu Ford Puma Rally1, gestionant posteriorment el mal funcionament que era intermitent.

Tot això va condicionar la seva progressió, i és un mal senyal per part de M-Sport Ford tenir problemes amb els dos cotxes en la primera carrera. A veure si tot s’estabilitza per veure fins on pot arribar Tanak.

De totes maneres, a l’equip li va agradar el seu top5. El conseller delegat d’ M-Sport, Malcolm Wilson, es va fer ressò d’aquestes opinions

«Ott va fer una carrera intel·ligent. Sabem que tenim feina per fer, però el que m’agrada és que no vingui a dir a l’equip que necessitem més potència. Molt del que hem de fer són coses de preparació».

Wilsok

El cap de l’equip, Richard Millener, també va elogiar aquest esforç:

«El Power Stage va ser un gran senyal del potencial per venir. Per descomptat, hauria estat bo haver aconseguit un podi, però no estava pensat. Podem estar molt satisfets amb els comentaris i el rendiment que hem vist aquí».

El focus de Tänak ara es desplaça a la seva prova prèvia a Suècia abans de la segona prova. L’estonià disputarà el Rally Otepää en preparació de l’esdeveniment amb seu a Umeå.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments