FÓRMULA 1: Audi entra oficialment al campionat amb la compra d’accions de Sauber

Audi ha entrat oficialment al capital de Sauber després d’adquirir una part de les accions del grup suís. La primera operació, del que es preveu que siguin més operacions fins al 2026, també ha donat lloc a la participació minoritària d’Audi al capital de Sauber, però ha oficialitzat l’entrada indirecta de la marca alemanya a la Fórmula 1.

“El Grup Sauber es complau a anunciar que, d’acord amb els plans esbossats a l’octubre de l’any passat, Audi ha adquirit una participació minoritària al grup Sauber el gener de 2023. Aquesta és una fita important en el camí cap a l’entrada d’Audi a la Fórmula 1, prevista per al 2026, per a la qual el Grup Sauber serà el soci estratègic de la marca alemanya”.

Audi ja està desenvolupant la unitat de potència que equiparà els cotxes Sauber l’any 2026, l’any de debut de canvis significatius en la regulació de les unitats de potència, convertint-se en un dels fabricants de motors de Fórmula 1.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments