WRC: Tänak impacta a M-Sport

Segons el director de M-Sport, Richard Millener, Ott Tänak està donant a l’equip un «feedback» que mai havia tingut abans. En les declaracions que va fer a Dirtfish, l’anglès només devia referir-se al Rally1, ja que M-Sport tenia el 2017 i el 2018 un pilot a l’equip encara més experimentat que Tanak, Sébastien Ogier, així que en aquell moment, certament, la informació va funcionar.

Ara, segons Millener, l’impacte que Tänak ha tingut en l’equip ja ha ajudat a M-Sport a identificar problemes a resoldre en el Ford Puma Rally1. I això sens dubte es veurà reflectit en el rendiment del cotxe a curt i mitjà termini:

«Els seus comentaris sobre el cotxe base són molt bons, només hem de treballar una mica més en alguns paràmetres que us convinguin millor»

«És un pilot completament diferent dels que hem treballat fins ara i amb qui hem estat desenvolupant i fent servir el cotxe. Estem rebent comentaris que són diferents dels que hem tingut mai. Ara només hem de reaccionar davant d’això»,

Millener ha assumit que hi ha coses fàcils de resoldre, d’altres necessiten més feina fins que sigui possible incorporar-les al cotxe.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments