RESISTÈNCIA: La jove pilot catalana, Belén Garcia, explica la seva experiència a les Asian Le Mans Series

Belén García continua centrada en la Resistència. Després d’una primera experiència a LMP3 durant l’última prova de la temporada Michelin Le Mans Cup l’any passat a Portimão (Portugal), la catalana de 23 anys va tenir l’oportunitat de participar en quatre noves curses d’aquesta categoria amb motiu de la Sèrie Asiàtica de Le Mans.

A Dubai i Abu Dhabi, García va compartir el volant de la Graff Racing Ligier JS P320 – Nissan n°9 per aconseguir l’11è lloc final. Malauradament per al trio format amb Éric Trouillet i Sébastien Page, l’últim esdeveniment va acabar en retirada després d’un xoc amb el Duqueine M30 – D08 – Nissan n°55 de Rinaldi Racing.

“Crec que teníem la possibilitat d’estar com a mínim a prop del podi, si no més amunt, però aquest any el nivell encara ha estat més alt i ha resultat difícil. A l’última cursa hem tingut l’oportunitat de pujar al podi, però malauradament aquest incident a la segona cursa ens va deixar fora. El positiu és que vaig lluitar tant com vaig poder, vaig ser competitiva i marxem d’aquí amb vibracions positives, sabent que realment podríem fer-ho millor encara que els nostres resultats no ho demostrin. »

És realment una llàstima. Ha anat molt bé amb un bon ritme i molts avançaments per apropar-nos al podi. Estava dins del cotxe número 55, però em va tancar la porta just quan estava a punt de passar, així que vaig perdre el control. És realment una llàstima que la cursa hagi acabat així, però aquestes són coses que poden passar quan estàs al límit.

«Vull fer més curses de resistència»

Malgrat aquest resultat final, Belén García guarda bons records de la seva experiència amb l’equip francès i la pilot catalana espera continuar adquirint experiència en Resistència en el futur.

«M’ha agradat molt competir en aquest campionat i m’agradaria donar les gràcies a Graff Racing i als meus companys per acollir-me. Va ser una gran experiència de la qual vaig sortir més forta com a pilot. Vull fer més curses de resistència com aquesta. Enhorabona a l’equip pel títol a la categoria LMP3 i gràcies per la fantàstica feina feta amb el cotxe n°8! És un resultat fantàstic per a ells i vol dir que seran a la graella de sortida de les 24 Hores de Le Mans.

De fet, Graff Racing ha guanyat el títol en LMP3 amb el seu cotxe n°8 conduït per Fabrice Rossello, Xavier Lloveras i François Heriau, que comporta una invitació al Centenari del clàssic de la Sarthe en la categoria LMP2.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments