Ott Tänak decepcionat pel rendiment del Ford Puma Rally1 en la seva primera cursa sobre terra

Després d’un cap de setmana difícil a Mèxic, el Campió del Món del 2019 va expressar la seva decepció pel rendiment del Ford Puma Rally1 en comparació amb el que ell aporta.

L’estonià, que conduïa el Puma per primera vegada en terreny difícil, va començar bé liderant la cursa després de les seves excel·lents actuacions a la súper especial de Guanajuato. No obstant, divendres al matí va perdre quasi un quart d’hora per problemes de turbo, el que va afectar el seu rendiment general.

De llavors ençà, la carrera de Tänak va ser una lluita per recuperar-se i adaptar-se al seu nou vehicle. Tot i així, va aconseguir tornar al top 10 després i recuperar alguns punts a la Power Stage. Malgrat això, va admetre que no estava còmode amb la seva nova màquina, i que no estaven en sintonia.

«El cotxe sempre ha estat en el joc, però crec que i no estic totalment a la mateixa longitud d’ona. Probablement és un tema una mica delicat ara mateix. És positiu salvar uns quants punts, perquè la primera jornada semblava impossible. Com he dit, el cotxe està en joc i és competitiu en altres mans, però diria que no és natural per a mi i que no sóc capaç de rendir com hauria de ser.

Tänak

El director de M-Sport, Richard Millener, va elogiar l’esforç del seu equip i del seu pilot per aconseguir el màxim de punts possible enmig d’un inici complicat i de les retirades de Pierre-Louis Loubet i Jourdan Serderidis.

«He de dir que estic increïblement orgullós del que va fer l’equip per anul·lar el resultat d’Ott. Un abandó imminent es va convertir en perseverança per anar més enllà del que divendres creiem possible. Aquest esperit d’equip ens va permetre tornar a situar a Ott entre els deu primers i en una posició prou bona per agafar punts a la Power Stage».

Millener

Abans de la propera carrera a Croàcia, Tänak participarà al Rallye des Ardennes (Bèlgica) per obtenir més experiència amb el seu nou vehicle.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments