Azcona fa el salt als monoplaces per provar un Fórmula E

El pilot navarrès, Mikel Azcona, s’unirà al NIO 333 Racing Team per competir en la prova de debutants de Formula E a la pista de Tempelhof de Berlín el 24 d’abril.

Aquesta és una gran oportunitat per a Azcona, que no té experiència en monoplaces, però que ja ha corregut amb cotxes de carreres elèctrics anteriorment, concretament en el Pure ETCR.

Mikel Azcona en la prova de debutants de Formula E

Tot i que Mikel Azcona no té experiència en monoplaces, el seu èxit en cotxes de carreres elèctrics va cridar l’atenció del NIO 333 Racing team, que el va contractar per participar en la prova de debutants de Formula E a Berlín.

El pilot de Hyundai farà equip amb l’expilot de F1 i ara del WEC, Daniil Kvyat, que recentment també va anunciar el seu fitxatge per l’escuderia italiana Lamborghini.

Azcona té l’experiència en cotxes de carreres elèctrics després d’haver corregut a l’any passat en el desaparegut campionat FIA ETCR, on va acabar cinquè en la classificació general.

Una trajectòria treballada

Mikel Azcona va començar la seva carrera en el món dels turismes el 2012. Des de llavors, ha competit en diversos campionats i ha aconseguit nombroses victòries. El 2018, Azcona va ser coronat campió de la TCR Europe, després d’haver guanyat quatre carreres i acumular 248 punts. El 2022, després de fitxar per Hyundai es va coronar campió del WTCR. Aquesta temporada, Azcona continuarà amb Hyundai en la temporada inaugural del TCR World Tour.

Mikel Azcona té una carrera exitosa en el món dels turismes i ara té l’oportunitat de provar-se en la Fórmula E. Tot i que no té experiència en monoplaces, Azcona és un pilot experimentat i ha demostrat la seva habilitat en cotxes de carreres elèctrics.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments