Neuville i l’enèssima oportunitat perduda, aquest cop al Ral·li de Croàcia 2023

A la recerca del seu primer títol mundial, Thierry Neuville va tenir una gran oportunitat de fer un bon cop sobre la taula al campionat al Ral·li de Croàcia. Mentre els seus perseguidors perdien terreny darrere seu, el pilot de Hyundai va liderar la cursa croata sense dificultats.

Amb Sébastien Ogier i Kalle Rovanperä al darrere, Thierry Neuville podria prendre les regnes del campionat. Malauradament, dissabte, un error en un revolt li va costar molt car no podent evitar la col·lisió amb els arbres a la vora de la carretera, obligant-lo a retirar-se la resta del dia. Una gran decepció per al belga que hauria volgut retre homenatge al seu amic difunt Craig Breen d’una altra manera.

No sé què dir. Estic molt decebut per l’equip, per nosaltres, després de tot el que ha passat. És un moment difícil, teníem moltes ganes que la victòria en Craig estigués orgullós de nosaltres.

Malauradament, vam perdre l’oportunitat en perdre el liderat de la cursa dissabte. Hem hagut de donar més del 100%, i quan estàs al límit, no sempre pots evitar errors com aquest. Vam reprendre la concentració diumenge al matí, decidits a lluitar al Power Stage. Ho vam donar tot i va ser per Craig.

Ara Neuville és cinquè en la classificació de pilots a 11 punts dels líders, Ogier i Evans. La part positiva serà la bona posició de sortida que tindrà en els propers ral·lis sobre terra, sempre i quan els errors i els problemes mecànics es quedin lluny.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments