La xacra del Ral·li de Croàcia ja té el seu merescut

Aquest cap de setmana, durant el Ral·li de Croàcia es va produir una escena impactant en què almenys tres homes es van embrancar en una baralla física en un terraplè que es va estendre fins a la carretera.

Fins a deu persones van acabar a la carretera mentre els comissaris i altres espectadors intentaven posar fi a la baralla o involucrar-s’hi. La situació es va complicar quan els dos homes es van estirar per terra i van començar a llançar-se cops de puny.

L’escena es va aclarir finalment, encara que no sense tensió, quan un dels comissaris va aconseguir tornar al terraplè uns segons abans que un dels Toyota Yaris Rally1, que sembla ser el cotxe núm. 17 de Sébastien Ogier, saltés a gran velocitat per aquell punt.

Multes per als incívics

L’organització del Campionat del Món de Ral·lis no s’ha pronunciat oficialment sobre l’incident. Tanmateix, diversos mitjans de comunicació han recollit que cadascun dels tres homes va ser condemnat a una multa de 760 euros més 20 euros addicionals en concepte de costes judicials. Tots són ciutadans croats i, pel que sembla, es van embrancar en un conflicte amb aficionats polonesos, probablement per les seves ubicacions en el punt de l’incident.

A més, se’ls prohibeix assistir a aquest esdeveniment l’any que ve, amb obligació de presentar-se a comissaria.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments