Tots els detalls del nou ral·li de terra a Catalunya, el Ral·li de Terra Conca de Barberà – Ral·li del Trepat 2023

Estem d’enhorabona, en un moment que el nombre de ral·lis de terra està en clar descens, rebem com la pluja de primavera la creació d’un nou ral·li a les comarques de Tarragona, i que serà puntuable per al campionat de Catalunya de l’especialitat.

El 1r Ral·li La Conca de Barberà – Ral·li del Trepat, serà la prova que donarà el tret de sortida al Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra, es celebrarà a Montblanc el proper 3 de juny. La vila medieval serà el centre neuràlgic de l’esdeveniment i acollirà el Parc d’Assistència i el Pòdium final.

La prova comptarà amb una recorregut total de 113,10 km, dels quals 62,10 seran contra el rellotge, i estaran repartits en 6 trams. L’itinerari per aquesta prova gaudirà de 2 trams diferents a repetir en 3 ocasió.

Segon el programa horari publicat al seu lloc web, la prova començarà a les 12 del migdia del dissabte 3 de juny des de la Plaça de Sant Francesc de Montblanc i acabarà sobre les 17.20h de la tarda a la mateixa localització.

Rally_Cervera_2022_domenech_marchal
Nacho Mateo

Fent esport i fent territori

Els organitzadors de la prova calculen que l’esdeveniment aproparà a la vila i comarques de La Conca de Barberà més de 3.000 persones entre participants i aficionats creant així un dels esdeveniments esportius més grans de la zona.

A més a més s’ha previst un pla per respectar l’entorn el màxim possible, deixant els camins per on passarà el ral·li en millors condicions que les que tenien prèvies a la disputa de la prova. Aquest fet es produirà, segons l’organització, gracies a l’anivellament de les pistes amb una motoanivelladora que en permetrà un millor ús per als veïns i veïnes que els utilitzin a diari.

Coeficient

El Ral·li del Trepat es convertirà així en la primera prova d’un calendari de terra molt desvallestat i que, en principi, té en el seu haver 3 curses més programades, el 4rt Memorial Abel Puig, el 13è Ral·li Vidreres i el 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega.

El 1r Ral·li de Terra Conca de Barberà – Ral·li del Trepat serà puntuable amb coeficient 6 i per a:

  • Campionat de Catalunya de Pilots i Copilots de Ral·lis.
  • Campionat de Catalunya per Pilots i Copilots 2 rodes motrius.
  • Campionat de Catalunya d’Escuderies Concursants de Terra.
  • Campionat de Catalunya de Pilots i Copilots de Ral·lis de Terra.
  • Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra.
  • Copa de Catalunya per a cada grup (N-2, N-4, A-2, A-4, P-2, P-4) de ral·lis de terra.
  • Copa de Catalunya de vehicles TT de ral·lis de terra.
  • Copa de Catalunya de Side by Side de ral·lis de terra.
  • Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2.

Escuderia TRAM

La Tarragona Racing Auto Motorsport (TRAM) és una associació Esportiva Federada sense ànim de lucre, fundada al juliol de 2016. Des de l’any 2017 organitza la Pujada a Alcover, puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya, i col·labora amb diferents proves d’arreu del territori.

Per l’organització d’aquest ral·li comptarà amb la col·laboració de WRC Management, escuderia lleidatana amb molts any de solera organitzant ral·li a casa nostra. Per més informació podeu accedir al seu web.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments