Tänak espera que les millores d’M-Sport funcionin a Portugal

Sempre buscant una millor sensació amb el seu Ford Puma Rally1 i conscient que el nivell de rendiment no és suficient, Ott Tänak segueix sent molt prudent a l’hora de fer pronòstics del Ral·li de Portugal.

Tot i aquesta prudencia, Tänak espera que les solucions aportades per M-Sport amb aquesta prova funcionin i pugui lluitar per les primeres posicions.

Ara estem entrant a la temporada de terra on les coses comencen a posar-se més serioses pel que fa a la competició del campionat. Després de la nostra prova prèvia a l’esdeveniment, encara estem una mica endarrerits en alguns llocs, però els nois estan treballant dur per trobar maneres de millorar i encara ens toca provar els últims detalls.

Per darrere en el rendiment a Mèxic, l’estonià coneix bé les característiques de Portugal, però sembla que evol fer una cursa intel·ligent, sense arriscar, per evitar problemes.

“Vam veure a Mèxic que els nostres competidors són forts a la terra i tenim algunes àrees on hem de millorar en les properes curses. Portugal sol ser un esdeveniment ràpid amb una superfície força sorrenca. Alguns dels bucles de la segona etapa poden ser molt durs i exigents. Estem buscant reduir la nostra diferència amb els més ràpids i intentar mantenir-nos en la lluita pel títol!

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments