Tänak en busca de la velocitat i a l’espera de la fiabilitat per a Estònia

Sisè a l’últim ral·li Safari a nou minuts del guanyador Sébastien Ogier, Ott Tänak continua sumant resultats decebedors aquesta temporada.

Preocupat per la manca de rendiment del seu Ford Puma Rally1, l’estonià encara va marcar el segon millor temps durant la Power Stage, demostrant que el seu cotxe pot estar igualat quan la fiabilitat decideix quedar-se.

“Els punts de sisè lloc i els punts de Power Stage són un bon resultat tenint en compte tots els problemes. Per descomptat, aquest no és el resultat pel qual estem competint, però encara és un nombre raonable de punts.

Abans dels propers ral·lis tenim molta feina per fer, perquè aviat correrem a Estònia. Allà es tracta de velocitat i definitivament n’hem de trobar més”.

Com un dels grans favorits per al proper ral·li d’Estònia, l’estonià no té gaire confiança i creu que el seu cotxe li permetrà lluitar per la victòria.

“Per descomptat que puc assumir tots els riscos per al meu ral·li a casa. No hi ha cap dubte. Si aporta més resultats és una altra qüestió. Mai abans havia participat amb aquest cotxe en ral·lis ràpids com Estònia i Finlàndia, on la velocitat és el més important.

Veurem què passa. No puc dir que estic especialment entusiasmat amb el meu ral·li a casa aquesta vegada. Ha estat un any molt complicat, però d’alguna manera hem de trobar més ritme per als ral·lis que vindran.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments