Nasser Al-Attiyah i Mathieu Baumel fan oficial el seu fitxatge per Prodrive

Era un secret a veus. Des de finals de juliol, on Nasser Al-Attiyah i el seu copilot Mathieu Baumel havien anunciat que deixarien Toyota Gazoo Racing. Ara és oficial, s’uniran a Prodrive per al Dakar 2024.

El pilot qatarí i el navegant francès són els referents del rally-raid, amb dos títols mundials W2RC adquirits amb autoritat al volant d’un Toyota Hilux T1+ el 2022 i el 2023. Però el fabricant japonès només oferia un any addicional de contracte, Al-Attiyah-Baumel va preferir la proposta de Prodrive (Bahrain Raid Xtreme), que era per diversos anys.

«És una sensació molt especial arribar a Prodrive perquè he vist durant els últims tres anys que l’equip ha treballat molt dur per arribar on són avui amb el Hunter T1+. Estic molt content d’incorporar-me a l’equip Prodrive amb Mathieu, perquè crec que serà un dels més forts de la disciplina. Al llarg dels anys, he guanyat amb tres fabricants diferents al Rally Raid (Volkswagen, Mini i Toyota. Ed.), però guanyar amb un quart cotxe és un gran objectiu per a nosaltres. En tenim moltes ganes.

Nasser Al-Attiyah.

Fundador i president de Prodrive, David Richards està encantat d’haver atret un nom tan important en la disciplina.

Esperem treballar estretament amb tots dos mentre preparem un dur Dakar al gener. Els èxits de Nasser parlen per si mateixos i amb tants campionats al seu cinturó, estic segur que la parella tindrà un bon rendiment al Hunter.

Nasser Al-Attiyah i Mathieu Baumel començaran la seva nova aventura amb Prodrive a través de dos esdeveniments de preparació aquesta tardor: la Baja Portalegre 500 (Portugal, 26-28 d’octubre) i després el Dubai International Baja (10-12 de novembre). Així es beneficiaran del mateix cotxe que Sébastien Loeb i Fabian Lurquin. Si les dues estrelles del rally-raid portaran patrocinadors diferents (Bahrain Raid Xtreme per Loeb-Lurquin, Nasser Racing per Al-Attiyah-Baumel), l’equip, l’assistència i el seguiment aniran a càrrec del mateix equip d’enginyers i de Prodrive.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments