Rovanperä es passeja per la sabana durant la segona etapa del Safari 2024

El Safari ha fet honor a la seva reputació fent patir a la majoria d’equips

Neuville, que havia sortit molt ràpid aquest matí i havia remuntat fins a la 2a posició provisional, ha passat per les tres últimes cronometrades a càmera lenta després d’una greu avaria mecànica. El líder del campionat ha caigut al 5è lloc, però tot i així podia acabar l’etapa, cosa que li donarà 8 punts valuosos al campionat de pilots.

Elfyn Evans (Toyota) ha estat un dels altres damnificats de l’etapa d’avui patint tres punxades en sis trams que el feia sortir del podi. El triplet de Toyota divendres a la tarda es convertia avui en un doblet, amb Takamoto Katsuta aguantant en segon lloc. El japonès té un bon avantatge amb Adrien Fourmaux (M-Sport Ford). El francès no va cometre cap error i ha evitat qualsevol incident per acabar al podi provisional abans de l’última etapa.

Formaux_safari_ford_puma_rally1

Amb tants problemes quasi hem oblidat que Kalle Rovanperä (Toyota) continua líder per la sabana. El bicampió del món ha recuperat la seva magnífica forma. És un dels únics pilots sense punxades, sense errors mecànics i sense errors de pilotatge.

A M-Sport Ford, Grégoire Munster no continuava aquesta tarda després de trencar la suspensió a primera hora del matí. Ott Tänak (Hyundai) ha entrat entre els 10 primers de la general després de l’abandonament d’ahir amb opcions a pujar fins la vuitena posició.

gus_greensmith_skoda_fabia_rs_rally2

A WRC2, tot i trobar-se malament, Gus Greensmith (Skoda) ha dominat la prova. L’anglès té un marge d’uns 2 minuts sobre Oliver Solberg (Skoda). Kajetan Kajetanowicz (Skoda). és tercer per davant de Nicolas Ciamin (Hyundai).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments