Red Bull revela el cost de l’accident de Pérez a Mònaco

Helmut Marko ha revelat un substancial impacte financer per a les arques de Red Bull l’accident de Sergio Pérez durant el Gran Premi de Mònaco, explicant que costarà a Red Bull fins a tres milions de dòlars.

El pilot mexicà, que sortia des de la 16a posició de la graella, patia un incident a la primera volta. Kevin Magnussen va colpejar amb Pérez a la pujada i va xocar violentament amb la barrera. L’accident va causar danys importants, arrancant la suspensió dels seus punts de muntatge i destruint el monoplaça.

Helmut Marko va revelar les greus conseqüències financeres de l’accident, estimant que els costos podrien arribar als tres milions de dòlars.

«Això ens costa entre dos i tres milions [de dòlars] i, amb el límit pressupostari, és evidentment un gran desavantatge. Va ser un altre accident en què va estar involucrat Magnussen. Gràcies a Déu va acabar bé, però va ser una situació crítica. Em va sorprendre, però, la rapidesa amb què els comissaris [esportius] van tractar l’assumpte».

Marko al canal Sky

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments