Boya suma la primera victòria al Circuit de Barcelona-Catalunya, Martí torna als punts

El cap de setmana del GP d’Espanya 2024 al Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat especial per als pilots catalans Pepe Martí en Fórmula 2 i Mari Boya en Fórmula 3

Mari Boya a la Fórmula 3

Mari Boya va brillar durant el cap de setmana de la Fórmula 3. A la cursa de dissabte, Boya va aconseguir la seva primera victòria a la categoria en la cursa esprint. Sortint des de la tercera posició, Boya va gestionar perfectament la cursa, mantenint la calma davant la pressió dels seus rivals i creuant la línia de meta en primera posició després del toc entre els dos primers classificats.

Però la jornada de divendres no va ser fàcil ja que Boya es va sortir en els primers lliures per culpa d’un incident amb els seus frens que el va fer perdre el control del monoplaça en el primer revolt. Campos Racing va poder posar a punt el cotxe del català per la sessió de classificació que el va permetre marcar el tercer millor temps.

Pel que fa a la cursa de diumenge, Boya va tenir més problemes. Ja en el primer revolt va patir un toc que el va fer perdre posicions fins acabar en vuitena posició. Després de la cursa el pilot de Lés va ser sancionat per superar els límits de la pista fent perdre més posicions i acabant fora dels punts.

«És una sensació increïble. Per ser sincer, feia molt de temps que somiava amb aquest moment. Ha estat increïble veure tot l’equip sota el podi, necessitaven aquesta victòria tant com jo. Ha estat una temporada una mica complicada fins ara, així que espero que pugui marcar la diferència en el futur”.

Boya

Pepe Martí recupera la regularitat a la Fórmula 2

pepe-marti-formula-2-barcelona-2024
Red Bull

Pepe Martí, competint a la Fórmula 2, va viure un cap de setmana complicat. Novè classificat als primers lliures, catorzè en classificació va complicar molt la cursa a l’esprint. El de Sabadell es va quedar tancat en els primers metres la qual cosa li va suposar complicacions per remuntar.

La cursa principal de diumenge tampoc va ser fàcil. El pilot de Red Bull evitava un accident en els primers revolts i estirava la seva parada a box per fer una estratègia diferent als seus rivals, gestionant molt bé els pneumàtics. Això li va permetre pujar a la novena posició i sumar la volta ràpida en cursa.

«El cap de setmana ha estat força dur, vam començar bé el cap de setmana amb una bona actuació i ritme a la FP. Per desgràcia, vam patir molt en el primer stint de la classificació, cosa que va perjudicar el resultat final».

Martí

Tres curses en tres setmanes

Aquest cap de setmana la F2 i F3 seran presents al circuit de Spielberg, Àustria, mentre que la següent setmana es desplaçaran fins a Silverstone. Amb Barcelona seran tres caps de setmana consecutius de curses superan l’equador del campionat.

Martí és tretzè amb 29 punts a la F2, on lidera Aron amb 100 punts. En F3 Boya és novè amb 40 punts, a 44 del líder que és Fornaroli.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments