La setena generació del BMW M5: ara amb sistema híbrid

El BMW M5 de setena generació incorpora el sistema híbrid M HYBRID, combinant un motor V8 amb un motor elèctric per oferir 727 CV de potència

El nou BMW M5 presenta un disseny exterior agressiu

El llegendari BMW M5 arriba a la seva setena generació amb una innovació notable: la incorporació d’un sistema híbrid endollable. Basat en el sistema de propulsió del BMW XM, aquest nou M5 combina un motor V8 de tecnologia M TwinPower Turbo amb un motor elèctric, oferint una potència total de 727 CV i 1.000 Nm de parell motor. Aquesta combinació permet al M5 accelerar de 0 a 100 km/h en només 3,5 segons, fins i tot en mode elèctric.

Disseny i luxe

El nou BMW M5 destaca per un disseny exterior agressiu i elegant. Els passos de rodes prominents, les faldilles laterals marcades i el para-xocs davanter redissenyat li donen un aire esportiu inconfusible. A l’interior, el paquet M inclou un volant M, seients multifuncionals M i el modern BMW Curved Display, que proporciona una experiència de conducció personalitzada i immersiva. Els detalls estilístics i els colors específics del M5 reforcen la seva identitat luxosa i esportiva.

Tecnologia avançada

Equipat amb el sistema M HYBRID, el BMW M5 ofereix una àmplia gamma de sistemes d’assistència a la conducció, com el Driving Assistant Professional i el Parking Assistant Professional, que milloren la seguretat i el confort amb funcions avançades d’aparcament i conducció autònoma. El sistema de tracció M xDrive permet ajustar l’experiència de conducció amb modes de conducció 4WD Sport i 2WD.

Experiència de conducció

El nou BMW M5 combina un motor V8 de 4,4 litres amb un motor elèctric, generant una potència combinada de 535 kW/727 CV. La suspensió adaptativa M i la direcció activa integral asseguren estabilitat i confort, mentre que el sistema de frenada M Compound i els frens opcionals M Carbon garanteixen una frenada eficient i segura. Entre els equips de sèrie, el BMW M5 inclou un sistema de so Bowers & Wilkins, el BMW Live Cockpit Professional, sistema de navegació BMW Maps i climatització de quatre zones.

Llançament i Producció

La presentació mundial del nou BMW M5 està programada per al Goodwood Festival of Speed, el juliol de 2024. La producció començarà el mateix mes a la fàbrica del BMW Group a Dingolfing, Alemanya. El llançament global serà al novembre de 2024, juntament amb el BMW M5 Touring. Els principals mercats inclouen Amèrica del Nord i Europa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments