RB baixa Ricciardo i puja a la jove promesa Liam Lawson el que resta de temporada

Daniel Ricciardo deixarà RB, una decisió amb efecte immediat, i finalitzarà així la seva segona etapa a la Fórmula 1. Serà substituït pel pilot reserva de Red Bull Liam Lawson, que correrà al costat de Yuki Tsunoda durant la resta de la temporada RB F1 2024. començant pel Gran Premi dels Estats Units al Circuit of the Americas.

Lawson ja va substituir Ricciardo l’any passat, impressionant amb un novè lloc a Singapur. Els rumors de la marxa de l’australià anaven agafant força i l’emoció al final de la cursa de Singapur era gairebé la confirmació de la seva marxa. Ricciardo deixa ara l’equip en la 14a posició, amb 12 punts en el seu haver. En la seva carrera, ha acumulat 257 GP, 8 victòries, 3 pole positions, 17 voltes ràpides i 32 podis.

El director de l’equip VCARB, Laurent Mekies, va agrair a Ricciardo les seves contribucions i va donar la benvinguda a Lawson.

«Tot el VCARB vol agrair a Daniel el seu treball dur durant les dues últimes temporades amb nosaltres. Va aportar molta experiència i talent a l’equip, amb una actitud fantàstica, que va ajudar a tothom a desenvolupar i fomentar un esperit d’equip molt fort. Daniel és un veritable cavaller dins i fora de la pista i no parava mai de somriure. El trobarem a faltar, però sempre ocuparà un lloc especial a la família Red Bull.

També m’agradaria aprofitar aquesta oportunitat per donar la benvinguda a Liam. Ell ja coneix bé l’equip. Va conduir per nosaltres la temporada passada i va afrontar bé les circumstàncies difícils, així que serà una transició natural. És fantàstic veure que joves talents de la família Red Bull donen el següent pas. Tenim ganes de baixar el cap i centrar-nos junts en la resta de la temporada».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments