Manuel Aviñó, president de la RFEdA, competirà al Ral·li de La Nucia amb el seu germà Nacho de copilot

El president de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme Manuel Aviñó competirà per segona vegada al Ral·li de La Nucia, penúltima prova del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt. En aquesta ocasió, segons ha explicat el mateix president estarà al volant d’un dels Hyundai i 20 R5 i serà copilotat pel seu germà Nacho Aviñó, que ha estat en diverses ocasions campió nacional al costat de Miguel Fuster.

L’aparició del president com a participant en una prova es repeteix un any després que competís amb el Ford Fiesta R5 de ProRacing amb Sara Fernández com a copilot. En aquella ocasió Aviñó, que també ha disputat alguna prova de muntanya, va començar amb temps respectables, però un error en una zona bruta del tercer tram del ral·li el va fer sortir de la carretera sense poder continuar.

Els dos germans van disputar diverses temporades junts, en concret des de finals de 2004 fins a 2009, abans que Nacho passés a formar equip amb Fuster. En aquells anys van competir tant a nivell regional com a proves del Nacional d’Asfalt, sent el seu millor resultat dels dos tercers llocs que van aconseguir a la Vila Joiosa (anterior nom del Ral·li de La Nucia) i Sierra Morena als comandaments del seu Porsche 997 GT3 Cup Ral·li 2008.

Serà de fet la vuitena ocasió en què Aviñó afronti aquest esdeveniment, sent 2002 la seva primera participació en el que llavors es coneixia com Ral·li Mediterrani.

Com també va avançar el mitjà pitlane Motor, Aviñó serà un dels quatre Hyundai i 20 R5, ja que també competiran Iván Ares, Surhayén Pernía i Francisco López en aquesta prova. A més d’ells cal sumar la presència de Pepe López (que es juga amb Ares i Pernía el títol del CERA) així com el retorn del sis vegades campió nacional Miguel Fuster, que després d’estar present en diverses proves nacionals com a pilot del cotxe zero disputarà aquest ral·li amb un dels Ford Fiesta R5 de RMC Motorsport.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments