WRC: El FIAT MR 500X R4 es prepara pel Monte-Carlo 2020

La nova unitat R4, el Fiat MR 500X R4 (quatre rodes motrius) desenvolupada per Milano Racing en cooperació amb ORECA farà la seva primera aparició sobre els trams del campionat del món dels ral·lis a d’aquí a unes setmanes al Ral·li Monte-Carlo 2020.

El pilot francés, Raphaël Astier, serà el responsable de pilotar en aquesta missió, fer debutar aquest kit R4 ORECA sobre el WRC, igual que ho farà ASM Motorsport amb el seu Dacia Sandero R4.

La nova categoria R4, creada per la FIA en el seu pla de reestructuració dels ral·lis, tindrà en el Ral·li Monte-Carlo del 2020 la seva primera prova. Veurem com avança aquesta nova distribució i com s’adapten aquests nous kits R4 als dificils trams del WRC.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments