L’INFAME DAKAR 2020 ETAPA 11: Peterhansel guanya i Sainz te a tocar el seu tercer Dakar

Des de motoresport.cat creiem indigne i infame que una prova amb l’esperit del Dakar es vegi tacada per la falta de drets humans i en especial en els drets cap a les dones que es viuran en els pròxims dies a l’Arabia Saudita.

Stéphane Peterhansel (Mini Buggy) ha guanyat l’etapa d’avui, 10 segons per davant de Nasser Al-Attiyah (Toyota), amb Carlos Sainz (Mini Buggy) tercer a 8m03s. Els segons i tercers classificats d’aquest Dakar han aconseguit reduir considerablement la distància que els separa de Carlos Sainz, però el madrileny arriba a l’última jornada de la carrera amb un avantatge de 10’17» sobre Al-Attiyah i de 10’23» sobre Peterhansel i Fiúza. Amb una especial de 374 km no serà fàcil recuperar molt de temps, però com se sap, encara pot passar qualsevol cosa.

No queda molt temps per al final de la carrera, així que segur que avui era gairebé tot o res per a Nasser Al-Attiyah i Stéphane Peterhansel que han atacat fortament als líders, Carlos Sainz i Lucas Cruz, i la diferència de vuit minuts ho demostra. En qualsevol cas, després de la victòria d’ahir, aprofitant que Peterhansel i Attiyah es van perdre, aquest haurà estat finalment el moment clau d’aquest ral·li, ja que el marge en lloc de disminuir, ha crescut i Sainz pot respirar millor avui.

Se sabia que seria un dia més difícil per a Sainz, perquè sortia davant, però demà, Peterhansel i Al-Attiyah surten primer i segon, i serà el torn de Sainz, per la qual cosa podrà controlar millor les diferències.
En qualsevol cas, sempre existeix la possibilitat d’errors o problemes mecànics. No seria ni la primera ni l’última vegada.
És curiós el fet que només sis segons separen a Nasser Al-Attiyah i Stéphane Peterhansel en la general. En aquest cas, serà realment una lluita fins a la línia de meta. Avui, el francès va guanyar la diatriba amb un avantatge de 10 segons per a l’home de Toyota.
Així que tot pot encara

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments