DAKAR 2021 – ETAPA 10: Al Rajhi – Zitzewitz repeteixen triomf

Des de motoresport.cat creiem indigne i infame que una prova amb l’esperit del Dakar es vegi tacada per la visita a un país on els drets humans i en especial els drets bàsics de les dones es veuen atacats dia rere dia.

Yazeed Al Rajhi ha sumat la seva segona victòria al Dakar 2021, ja que ha estat el més fort en la desena etapa disputada aquest dimecres. L’home de Toyota Overdrive ha superat els dos millors candidats a la victòria final, Peterhansel i Al-Attiyah.

Al Rajhi s’ha situat al capdamunt de la taula de temps en el PK90, acabant 2m04 per davant de Nasser Al-Attiyah (Toyota), el qatarià ha estat lluitant el segon lloc amb Stéphane Peterhansel (X-Raid / MINI JCW Buggy).

Imagen

De la resta, poc o gens ha canviat en general. Jakob Przygonski (Toyota Hilux) és quart, però ha perdut gairebé una hora després de l’etapa de marató, davant dels homes al davant, Nani Roma (BRX Hunter 4×4) es manté en cinquè lloc, però ha cedit 50 minuts, Vladimir Vasilyev (Mini All4 Racing) ha perdut la sisena posició davant Khalid Al Qassimi (Peugeot 3008 DKR), Giniel de Villiers (Toyota Hilux) és vuitè, però Martin Prokop (Ford Raptor) és a poc més de dos minuts.

A la classificació general, Peterhansel manté un avantatge de 17m01s per davant d’Al-Attiyah. Sainz és tercer a 1h03m44s, i Przygonski quart a 2h18m43s. Nani Roma (Bahrain Raid Xtreme) continua cinquè, ara a 2h50m22 del líder.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments