RAL·LIS: ASM ja prepara un Audi A1 R4

L’estructura catalana ASM Motosport, pionera en la categoria R4, aquests dies han revelat una de les seves noves creacions.

ASM està treballant amb un Audi A1 R4, un cotxe que enquadrat dins de la nova categoria R4. Aquest categoria vol aconseguir que el rendiment dels cotxes sigui bastant inferior al dels R5 però amb un preu també molt més accessible, convertint-la així en una classe pensada per a ser un pas previ a la categoria més professionalitzada.

Des d’ASM han fabricat ja un bon nombre de cotxes d’aquesta categoria, sent el Dacia Sandero el més reconegut. Una unitat que vam veure competir recentment, tant en la terra com en l’asfalt, arribant fins i tot a debutar en el mundial de ral·lis en el Monte Carlo. Un aparador únic que li ha permès a l’equip nacional agafar impuls dins d’aquesta categoria.

Dins de la categoria FIA Ral·li 2, totes aquestes unitats tenen en comú un conjunt de peces subministrades per l’equip Oreca. Aquest kit haurà de ser acoblat a qualsevol carrosseria del segment, convertint-la així en una iniciativa que també ha donat aire fresc a marques que no compten actualment amb representació dins de la categoria R5, com per exemple Suzuki.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments