CERA: El Ral·li d’Ourense 2020 també posposat

El Ral·li d’Ourense Termal 2020, la que havia de ser la quarta prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt 2020, ha quedat posposat sense data alternativa per la crisi sanitària mundial provocada per la pandèmia del coronavirus.

Aquesta prova havia de ser, també, l’arrencada d’una nova edició de la Copa Suzuki Swift i de la Beca O 24 així com l’estrena de la nova Renault Clio Trophy Espanya.

Ja en aquestes alçades l’organització del ral·li estava molt avançada per a aquest any, amb tota la feina feta a falta dels últims detalls. La decisió s’ha pres per poder mantenir l’estructura i el gruix de la feina cara una possible data alternativa per la segona meitat de l’any, malgrat tindre ja un calendari força apretat si es confirmen les proves aplaçades.

Els organitzadors han sol·licitat l’ajornament a la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme avui mateix. D’aquesta manera, al CERA no arrencaria aquest any fins a meitat del mes de juliol amb motiu del Ral·li de Ferrol, l’altra prova gallega del calendari.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments