Primeres fotos espia del crossover elèctric Hyundai 45

Sembla que el model de producció no serà tan revolucionari com el prototip.

El prototip, revelat en el saló de Frankfurt 2019, mostrava un disseny realment revolucionari i futurista, però el model de producció, al menys en aparença, serà bastant més convencional.

Així, si el concept disposava de portes corredisses (tant les davanteres com les posteriors) i no tenia pilar central, sembla que el 45 de sèrie servir una configuració estàndard. El camuflatge impedeix veure si les línies marcades de l’exercici d’estil es mantindran en el vehicle a la venda.

Quant a la part posterior, els pilots no abasten tota l’amplada del cotxe, com sí succeïa en el prototip. Definitivament, el 45 prendrà alguns senyals d’identitat del concept, però arribarà als concessionaris amb canvis profunds.

Aquestes imatges no proporcionen una bona visió de l’interior, però veiem prou com per saber que no s’assembla en res a el disseny minimalista del prototip, que tan sols comptava amb una gran pantalla panoràmica per darrere del volant.

El tren de potència elèctric de el vehicle és un complet misteri. Ni tan sols quan es va presentar el 45 EV Concept vam saber una mica de motor, així que seguirem esperant novetats a l’respecte, pacientment . Potser hereti les mecàniques de l’KONA Elèctric, amb 136 i 204 CV.

Com ja vam comentar, el Hyundai 45 es presentarà i arribarà abans als mercats que el Prophecy. En principi, sembla garantida la presentació per a la segona meitat de l’any, encara que potser és més difícil que es comercialitzi també en 2020.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments