FÓRMULA 1: La F1 no cancel·larà curses por casos de COVID-19 al paddock

Els treballadors del campionat han creat un dossier de més de 80 pàgines per garantir que la persona que viatja segueixi segura quan comenci la temporada.

En declaracions al lloc web oficial de la F1, Chase Carey, CEO de la categoria, queda clar que ara hi ha procediments en curs i, si un pilot està malalt, l’equip es retirarà, però l’esdeveniment continuarà.

«Que una persona que es mostri positiva en el virus no causi la cancel·lació de cap cursa. Recomanem que els equips tinguin tràmits en curs perquè, si algú s’infecta, pugui pujar al cotxe. Tenim la capacitat de fer-ho a l’hotel i substituir l’afectat». , assegurança.

«Algunes coses que hem estat parlant i treballant. Són massa per tenir una solució per a cadascú, però un equip que no pot executar no cancel·larà el cap de setmana. No crec que pugui seure aquí i exposar-les. Però tenim un procediment establert perquè una infecció no condueixi a la cancel·lació. Si un pilot s’infecta, [els equips tenen] pilots de reserva disponibles. «

«No aniríem endavant si no estiguéssim molt convençuts que tenim els procediments, l’experiència i les capacitats necessàries per oferir un entorn segur i gestionar els problemes que es plantegen».

Carey també va revelar el nivell de detall que han estat gestionant la F1 i la FIA perquè es pugui reutilitzar l’acció.

«Certament, la FIA mereix un gran reconeixement en aquest procés. En molts sentits, ha liderat aquest procés en matèria de seguretat i salut. També ens hem reunit amb molts experts externs», ha afegit.

«Hi ha una sèrie de mesures rígides, probablement entre 80-90 pàgines, que inclouen tot, des de viatjar, fins al procés d’estar als hotels, la sortida del circuit, tot el menjar, la roba, el temps entre circuits i els processos infantils «.

Ross Brawn, director esportiu de la F1, va parlar sobre com funcionarà la categoria en una «biosfera» per assegurar-se que no afecti la comunitat local. Carey deixa clar que tot ha estat preparat per minimitzar el risc de propagar el virus.

«Hi haurà transport controlat a hotels, d’anada i tornada al circuit … I probablement a tot arreu.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments