WRC: El JWRC compromès en acabar la temporada 2020

Després de la cancel·lació del Ral·li de Finlàndia per a l’any 2020, el Campionat Mundial Júnior de Ral·lis de la FIA desitja subratllar el seu compromís d’oferir un campionat per a les futures estrelles del Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA en l’última part de l’any 2020.

L’equip directiu del FIA Júnior WRC està en contínua comunicació amb les tripulacions, els organitzadors de l’esdeveniment, els socis i el promotor del WRC, i els seus esforços se centren en dirigir la resta del campionat quan sigui segur fer-lo.

El director del WRC Júnior de la FIA, Maciej Woda, va dir:

«En nom del FIA Júnior WRC, m’agradaria agrair a Kai Tarkiainen i al seu equip per tot el seu dur treball i dedicació en els últims mesos. Sé que cancel·lar el Ral·li de Finlàndia és una decisió molt difícil de prendre i que estic segur que es va prendre perquè els organitzadors simplement no tenien alternatives viables que considerar sense posar en risc la salut i la seguretat de les persones».

«Hem de posar la salut i la seguretat de cada persona involucrada en el ral·li abans de realitzar un esdeveniment en aquest moment. Juntament amb el personal de l’equip i les tripulacions, això inclou als comissaris, els organitzadors de l’esdeveniment, els metges, i els milers d’apassionats i dedicats fans que s’alineen en les etapes de cada ral·li al qual anem.

«Vull deixar molt clar que si és segur fer-ho, farem tot el possible perquè se celebri un Campionat WRC Júnior de la FIA en 2020. Estem parlant amb una varietat d’organitzadors d’esdeveniments i promotors del WRC per a veure quines rondes podria disputar el FIA Júnior WRC a la fi d’enguany. De moment és tot el que podem confirmar. Ara mateix no podem confirmar detalls com a quantes rondes comptaran per al campionat FIA Júnior WRC i on ens portarà el calendari del 2020. Seria injust per a tots els involucrats en el nostre esport complir tals promeses. M’agradaria agrair a totes les persones que estan involucrades amb el FIA Júnior WRC per la seva ajuda i comprensió fins al moment, és molt benvolgut.

«En el moment en què tinguem plans per a reprendre amb seguretat el Campionat WRC Júnior de la FIA 2020, els comunicarem. Fins llavors, gràcies per la seva comprensió i paciència en aquest temps sense precedents.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments