FÓRMULA 1: Curses amb públic a la tardor de 2020

Tots els esdeveniments anunciats en el nou calendari es disputaran a Europa i seran carreres a porta tancada.

No obstant això, Carei espera que quan la categoria surti del ‘Vell Continent’ ja pugui accedir públic als circuits.

«Els afeccionats són increïblement importants», va dir Carei en una entrevista amb la F1. «En molts sentits, competim pels fans. Per això ens encantaria tenir públic en les carreres».

«Però coneixem els requisits de seguretat i els riscos que encara existeixen, i per això hem de prendre mesures».

«Sincerament ens agradaria tenir públic en les graderies tan aviat com sigui segur per a tots, per als propis espectadors i per als protagonistes de la categoria en si».

«Hem parlat sobre l’objectiu de tenir aficionats en les carreres en la tardor. Pot ser que no es tracti de tornar omplir de gent les graderies, sinó de tenir una entrada limitada».

«Així que crec que és un objectiu poder tenir aficionats en la temporada 2020. Però l’objectiu realista és fer-lo només quan sigui segur».

Carei diu que juliol és el moment adequat per a començar el campionat, malgrat les restriccions que encara hi ha en molts països.

«Veiem un desig real de gairebé tothom de tornar a la vida tal com la coneixíem».

«Volem fer-ho de manera segura, volem fer-ho de la manera correcta. I no som només nosaltres, altres esports ja tornen a competir, i altres societats comencen a obrir-se».

«Ho dic de manera neutral, països com Itàlia semblen estar obrint-se amb unes certes pautes i restriccions. Però gran part del món està avançant».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments