RAL·LIS: Nou Audi A1 R4 made in Catalunya

L’empresa catalana ASM Motorsport continua fabricant els seus models R4 / Rally2. Ara ens presenten la seva última creació, l’Audi A1 R4, una de les unitats que ha estat construint els últims mesos. Es tracta d’un encàrrec d’una reserva d’un client.

Es tracta del segon Audi A1 R4 que fabrica l’estructura liderada per Álex Sabater, la seva base és en una carrosseria de l’Audi A1 de l’anterior generació però el components és de la generació actual.

A nivell mecànic són iguals com tots els cotxes R4 o Rally2 Kit amb motor 1.6 turbo, si bé algunes solucions mecàniques podrien ser diferents entre un cotxe i un altre.

D’aquesta manera el mercat de cotxes R4 guanya un altre model més, comptant amb diverses unitats competint dins d’Europa (quan la pandèmia del coronavirus permeti la tornada a la competició és clar). ASM Motorsport és a més un dels pocs preparadors els cotxes dels quals compten amb homologació FIA ja que el Dacia Sandero R4 la va obtenir per a competir el mes de gener passat en el Rallye de Monte-Carlo.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments