RAL·LIS: El promotor de l’ERC no fica entrebancs perquè el Ral·li Liepāja puntuï per al WRC i l’ERC

En declaracions al web oficial del FIA ER, François Ribeiro, Cap d’Esdeveniments de Eurosport, promotor del Campionat Europeu de Ral·lis de la FIA no ficava entrebanca a la possible disputa del Ral·li de Liepāja com a doble prova del WRC i ERC.

“Seguint l’enfocament del promotor del WRC respecte a la possible inclusió del Ral·li Liepāja en el Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA per a 2020 com un esdeveniment conjunt amb l’ERC de la FIA a mitjans d’agost, donem suport a la idea i confiem en el nostre promotor local per a dur a terme tal esdeveniment.

Temps sense precedents exigeixen mesures sense precedents i clarament farem tot el possible per a ajudar a la comunitat de ral·lis i al Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA durant aquest difícil període, de manera que es protegeixi als pilots i equips de l’ERC.

El WRC està en una escala organitzativa totalment diferent a la de l’ERC, per la qual cosa no hi ha molt de temps per a augmentar els pressupostos i adaptar el format actual. Si l’organització estigués en posició de fer front a l’equació financera del WRC/ERC, no tinc dubtes que trobaríem solucions operatives amb el promotor de la WRC i l’organitzador letó per a organitzar tal esdeveniment”.


François Ribeiro, Cap d’Esdeveniments de Eurosport, Promotor d’ERC

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share