WRC | ERC: No fructíferen les negociacions entre el Ral·li Liepaja i el WRC

Malgrat l’interès compartit entre les dues parts, RA Events i el promotor del WRC no van poder finalment arribar a un acord perquè la ronda letona del calendari europeu s’inclogués en el calendari mundial a l’agost.

“En primer lloc, volem agrair al promotor del WRC per reconèixer l’ERC Ral·li Liepaja com un esdeveniment digne de ser inclòs en el WRC. Aquest és un reconeixement del treball que hem fet des de 2012, quan comencem els preparatius per al primer Ral·li Liepāja en 2013. També volem agrair a la FIA i a Eurosport Events per la seva ajuda”, comenta Raimonds Strok, director de RA Events.

“Hem fet molta feina en els últims dies. Hem demostrat al promotor del WRC que nosaltres i tota Letònia no tenim por de treballar dur i acceptar un repte tan gran com el d’organitzar un esdeveniment del WRC en tan poc temps. No obstant això, per diverses raons es va acordar que l’ERC Ral·li Liepaja no seria una nova addició al calendari revisat de la WRC d’enguany. »

“Hem de recordar que a Letònia i al ral·li d’ERC Liepāja se’ls ha ofert una oportunitat única. Estàvem a un pas de trobar un acord per a acollir un míting del WRC en els Estats Bàltics per primera vegada, i encara hem de determinar a quines oportunitats podria tindre en el futur. »

“Però en les últimes setmanes hem treballat incansablement per a preparar la segona ronda de la temporada d’ERC de la FIA i esperem poder oferir una altra edició extremadament reeixida del nostre ral·li, que sempre ha estat el nostre objectiu. »

Després d’aquesta confirmació, el Ral·li de Liepaja continua mantenint el seu lloc en el calendari europeu del 14 al 16 d’agost. Pel que fa al Campionat Mundial, s’espera que el calendari s’actualitzi a la fi de juny.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share