CATALUNYA: Anna Tallada i Cop de Gas amb l’esport femení

Anna Tallada serà la cara visible del projecte Motor Igual, el qual té com a objectiu formar un equip femení per al català de ral·lis i el campionat de muntanya.

L’equip de Cop de Gas ha ficat en marxa una fórmula per a impulsar la participació femenina en les proves a Catalunya. Malgrat la situació actual, tot continua en marxa i continuen deixant grans novetats, com és la vinculació d’Anna Tallada en aquest projecte.

La funció d’Anna Tallada se centrarà bàsicament en ajudar, estar present en la selecció, valorar a les diferents participants amb l’objectiu que les guanyadores facin el seu debut després d’aquest projecte en la Pujada Ullastrel, la data de celebració de la qual està prevista per als dies 17 i 18 d’octubre.

La llista de les participants rondarà prop de la trenta de pilots femenins que volen aprofitar aquesta oportunitat que ofereix Cop de Gas. El projecte a més té opcions de créixer fora de Catalunya, amn pilots inscrites de Galícia, Mallorca i Aragó. El pròxim 25 de juliol al circuit de Calafat es realitzarà la selecció de pilot. La seleccionada correrà amb totes les despeses pagades a Ullastrel.

Per la pròxima temporada, hi haurà un equip femení en el Campionat de Catalunya de ral·lis i una pilot a la muntanya, de la qual es donarà pròximament més informació per a conèixer el procés de treball de cara a aquest projecte en la temporada 2021.

A més d’aquest procés de selecció, Motor Igual té també la iniciativa d’ajudar i donar cobertura a tota aquella noia que vulgui iniciar-se fent assistència en cas que tinguin cotxe però no assistència, donar suport i aconsellar en tema de notes, cerca de patrocinadors, dossiers, així com fer cursos de conducció.

La pilot catalana ha fet el salt al Campionat d’Espanya en la Dacia Sandero Cup en 2018, ha participat en el Volant RACC en 2019 i ha aconseguit un dels majors somnis que és córrer el Ral·li RACC Costa Daurada estarà al capdavant d’aquest projecte.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments