WRC: Canvi en l’ordre de sortida per al Ral·li d’Estònia 2020, Ogier i Toyota no tan perjudicats

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Amb un format excepcionalment curt, que consta de només dos dies, el Ral·li d’Estònia aplicarà una nova regla relativa a les posicions de sortida inicials.

Així, en lloc d’obrir la carretera durant tot el primer dia, com és habitual en el WRC, el líder del campionat, en aquest cas Sébastien Ogier, serà “només” obert al bucle del dissabte al matí. Cal destacar que la jornada de dissabte representarà gairebé el 70% del recorregut total de l’esdeveniment.

Dissabte a la tarda i durant l’últim dia de diumenge, els competidors del WRC començaran per ordre invers.

Si aquesta mesura no s’hagués aplicat a Estònia, Sébastien Ogier ja hauria pogut posar una creu sobre les seves possibilitats de victòria en aquest esdeveniment, tornant a una penalització molt propera a la que va experimentar el 2015 i el 2016 amb dos dies de obertura per al líder del campionat. Molt a prop dels francesos al campionat, Elfyn Evans també donarà la benvinguda a aquest canvi, a diferència dels pilots amb “falta” de punts com Ott Tänak.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments