Pur múscul per al BMW M340i xDrive Touring First Edition

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El BMW M340i xDrive Touring rep una edició inicial de la mà de BMW Individual, dotant al cotxe d’una major personalització sense precedents: el BMW M340i xDrive Touring First Edition.

El nou BMW Sèrie 3 Touring va arribar al mercat com una referència en el segment en termes aerodinàmics, tecnològics i tècnics. La nova generació es presenta més versàtil, eficient i esportiva que cap. A més, per primera vegada s’ofereix una versió híbrida endollable per al BMW Sèrie 3 Touring i una versió BMW M Performance. Per a donar la benvinguda a aquesta última versió, el BMW M340i xDrive Touring rep una edició inicial de la mà de BMW Individual, dotant al cotxe d’una major personalització sense precedents: el BMW M340i xDrive Touring First Edition.

El motor de sis cilindres, 3.0 litres de cilindrada i 275 KW/ 374 CV s’uneix a una individualització estètica i d’acabats en els 340 cotxes que componen l’edició a nivell mundial amb una pintura exclusiva i cuir de primer nivell en una combinació única. Addicionalment a l’amplíssim equipament de sèrie del BMW M340i xDrive Touring, l’edició es compon del següent equipament destacat:

 • Tapisseria en cuir complet BMW Individual Silverstone/ Fjordbluecon repunt de contrast Kyalami orange
 • Pintura Frozen Dark Ramat met
 • Motllura “First Edition-1/340-”
 • 19”, llandes d’aliatge lleuger M de ràdios dobles (estil 792 M) bicolor, amb pneumàtics de diferents dimensions i funcionament en cas d’avaria
 • Suspensió M adaptativa
 • Dispositiu d’alarma
 • Accés confort
 • Calefacció dels seients davanters
 • Suport lumbar en els seients davanters
 • Cinturons de seguretat M
 • Tauler d’instruments BMW Individual revestit de cuir
 • Pàrquing Assistant
 • Sintonitzador DAB+
 • Sistema d’altaveus HiFi
 • Connected Package Professional
 • Sistema de telefonia amb càrrega sense fil
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Punt d’accés Wi-Fi
 • Shadow Line de lluentor intensa BMW Individual amb contingut ampliat
 • Frens esportius M Performance (Accessoris M Performance)
 • Difusor posterior de carboni M Performance (Accessoris M Performance)

A nivell tecnològic, el BMW Sèrie 3 Touring és avantguarda en el segment. La possibilitat d’incorporar BMW Laserlight, referència en lluminositat heretada directament de les sèries més altes de la marca o d’avançats sistemes d’assistència a la conducció incloent Reversing Assistant, capaç de recórrer i memoritzar els últims 50 metres d’un trajecte per a recórrer-los marxa enrere de manera autònoma, són algunes pinzellades dels avanços del BMW Sèrie 3 Touring.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments