Heretges o herois? Lunaz converteix un Bentley del 1961 en un cotxe elèctric

El món de l’automoció i les modificacions han anat “de la mà” des de fa uns quants anys. No obstant això, una de les “modes” més recents consisteix en la conversió de cotxes clàssics en vehicles elèctrics. Una de les empreses que ha apostat per aquest tipus de preparació és Lunaz, que ara ha presentat la creació més recent: Bentley S2 Continental Flying Spur del 1961.

L’empresa amb seu a Silverstone va explicar com es produeix tota la conversió, en una demostració clara que no els falta cap detall. En primer lloc, el vehicle se sotmet a una revisió i després és observat per un escàner 3D. El segon pas és extremadament important perquè els enginyers puguin estudiar on instal·lar tot el sistema elèctric.

Lunaz també revela que aquesta preparació s’estendrà als models S1 i S3 amb dues i quatre portes, però també al Drophead Coupé. Tots ells estaran equipats amb un motor elèctric que proporciona 380 cavalls de potència. Aquest funciona amb una bateria de 80 o 120 kWh, que garanteix un abast de 400 o 480 km, respectivament.

Pel que fa al preu, comença a 405 mil euros (abans d’impostos), que varia segons el vehicle. Cal destacar que, a més de la transformació elèctrica, el clàssic també rep altres equipaments que no existien en aquell moment, com ara aire condicionat, Wi-Fi, sistema d’entreteniment, navegació, entre d’altres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments