FÓRMULA E: Tot preparat per un final molt ajustat a Alemanya

Després d’una pausa de més de cinc mesos, a causa de la pandèmia COVID-19, la Fórmula E torna a tenir sis curses finals a Berlín. Les sis curses es duen a terme al circuit aeroportuari de Tempelhof, en tres configuracions diferents.

António Félix da Costa (DS Techeetah) és l’actual líder del campionat i assumeix que ho farà tot per portar el títol mundial a Portugal.

A causa de la pandèmia COVID-19, la Fórmula E va acabar simplificant el final del campionat i tindrà sis curses en nou dies, amb les dues primeres previstes per al 4t i 5è (5 i 6 d’agost), les següents un dia de descans i altres dos esdeveniments celebrats dissabte i diumenge (8 i 9 d’agost). Finalment, després d’un breu descans de dos dies, tindrem les dues rondes finals els dies 12 i 13 d’agost.

Tanmateix, per no tenir sis curses en un mateix recorregut, la Fórmula E utilitzarà tres recursos diferents; l’aeroport original de Berlín Tempelhof en quatre ocasions, amb dues sortides en la direcció original i dues en sentit invers, les dues últimes tenint lloc en una versió més extensa del circuit.

Per a António Félix da Costa, el desig de sortir a la pista i lluitar pel títol mundial és molt evident:

“Era una llarga espera, però finalment ha arribat el moment de tornar a aquestes sis batalles finals. No espero cap facilitat per la competició, però sé que a DS Techeetah vam fer els deures d’una manera molt eficient i tenim totes les condicions per lluitar per aquest títol ”.

«Malgrat tenir 11 punts d’avantatge, 174 punts segueixen pendent en les últimes sis curses, per la qual cosa queda molt campionat per davant i, de moment, entro a la pista sense pensar en la gestió dels punts del campionat, però centrat en atacar i lluitar per guanya. Seran nou dies intensos, però estic preparat tant físicament com psicològicament. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments