RAL·LICROSS: Bèlgica posposa la seva cursa per poder acollir públic a i coincidir amb el WRC

Spa World Rallycross del Benelux, la ronda belga del Campionat Mundial FIA de Ral·licross de 2020 (FIA World Rallycross Championship), programada per disputar-se el 3 i 4 d’octubre, es posposarà al 21-22 de novembre.

El pas al novembre s’està fent en previsió de poder donar la benvinguda a un nombre major de fans al Circuit de Spa-Francorchamps. Les restriccions actuals sobre la quantitat de gent que pot reunir-se a Bèlgica signifiquen que només 400 espectadors serien admesos a l’esdeveniment a l’octubre.

Aquesta decisió s’ha pres després d’una acurada consideració i consulta amb la FIA, l’ASN belga i l’organitzador d’esdeveniments locals.

Coincidint amb el WRC

Els organitzadors de tots dos esdeveniments, així com la FIA i promotors dels dos campionats han acordat aquesta innovadora unió entre WRC i WRX. A més, si la Covid-19 ho permet, s’espera que fins a un màxim de 400 persones puguin accedir a les instal·lacions del traçat per a gaudir de les carreres de rallycross i de la qual possiblement serà la Power Stage final del Ral·li Ypres.

Amb tot, caldrà esperar poc més de dos mesos i mig per a veure als pilots del Mundial de Ral·lis per Eau Rouge, en el que serà un atípic final de temporada i un escenari de legenda.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share