WRC: Irlanda del Nord lluita per la prova del Mundial al 2021

Els caps de govern i turisme d’Irlanda del Nord estan considerant “al detall” traslladar el Campionat Mundial de Ral·lis del Regne Unit a Irlanda del Nord el 2021.

Després d’haver-se negat a acceptar la idea durant molts mesos, pel fet que no representava una bona inversió en el clima actual, el Departament d’Economia i Turisme d’Irlanda del Nord sembla haver suavitzat el seu enfocament de la idea de donar la benvinguda al Mundial a la zona.

Un cost de 2 milions de lliures

En comparació, altres esdeveniments esportius celebrats a Irlanda del Nord, el desemborsament públic és considerablement més alt, amb algunes estimacions que la situen tres vegades superior.

El diputat nord d’Antrim Ian Paisley, que és també el president del Grup de treball d’Irlanda del Nord -un nou organisme establert l’any passat per a destacar el valor comercial de l’esport de dues i quatre rodes- creu que Irlanda del Nord guanyarà notorietat.

El Secretari d’Estat d’Irlanda del Nord, Brandon Lewis, va admetre al Comitè de Selecció d’Afers d’Irlanda del Nord al maig que la idea del WRC és “molt, molt emocionant”.

La conversa sobre la visita del WRC a Irlanda del Nord ha estat un assumpte que ve de fa temps, amb la idea plantejada per primera vegada en 2015.

Va seguir l’èxit del Circuit d’Irlanda, que va ser seu del Campionat d’Europa de Ral·lis d’aquell any.

Els que han donat suport al moviment Ral·li de Gal·les a Irlanda del Nord inclouen l’actual líder del WRC Elfyn Evans, nou vegades campió del món Sebastien Loeb i l’irlandès Craig Breen.

“Realment crec que ha de ser aquí”, va dir Breen. “De fet, tenim molt a oferir: els fans, el medi ambient i, cosa que és més important, tenim les especials: les carreteres estan fora d’aquest món.”

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share