FÓRMULA 1: El campionat vol augmentar la presència als EUA

La Fórmula 1 preveu un gran impuls per l’interès en una segona cursa als Estats Units enguany, ja que continua avaluant una segona carrera al país.

Liberty Media ha tingut ganes durant molt de temps d’augmentar la presència de la F1 als EUA, i les converses han avançat amb un projecte a Miami per celebrar una carrera allà.

Mentre que l’exdirector general Chase Carey, que va dirigir aquestes negociacions, ha estat substituït per Stefano Domenicali, el nou cap de F1 està igualment ansiós per fer més a Amèrica.

Domenicali va dir que F1 estava sospesant com encaixar millor una segona cursa al costat de l’esdeveniment actual a Austin.

«Miami està més avançat en termes en les negociacions, però hi ha altres en altres àrees interessades en els EUA. Però no estan en el mateix nivell que Miami» .

Domenicali

Domenicali diu que hi hauran canvis al 2021, elevant l’atenció del campionat als Estats Units. També va senyalar que F1 ha de fer més per a mantenir-se en el centre de l’atenció durant tot l’any, en lloc de limitar-se a la preparació de la carrera de cada país.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments