WEC: Glickenhaus completa els primers dies de test amb el nou Hypercar, el SCG 007

La Scuderia Cameron Glickenhaus va completar un dia de proves a Vallelunga amb el SCG OO7, el seu Hypercar.

El Glickenhaus 007 va fer les primeres voltes a Vallelunga (Itàlia) dijous, durant un dia complet de proves. Si l’Hypercar construït per la Scuderia Cameron Glickenhaus encara amaga l’abast de la seva potència, un vídeo publicat per l’equip va poder mostrar el so que emana del V8 de Pipo Moteurs.

“El primer dia amb el SCG 007 LMH va ser molt positiu, va comentar Romain Dumas a les xarxes socials. El matí va ser una autèntica cremada. Després vam poder conduir sense problemes durant la tarda. Tingueu en compte que es tracta d’un nou cotxe i un nou motor per a una nova categoria de prototips. Sempre és una etapa important del projecte «.

La Scuderia Cameron Glickenhaus només té un mes per estar a punt abans que s’iniciï el WEC a Portimao.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments