RESISTÈNCIA: Qui faltava pel duro, BMW també prepara el seu hipercotxe

Aquesta vegada, és oficial. BMW entrarà a la categoria LMDh, arran dels programes ja anunciats per Porsche, Audi i Acura, amb l’objectiu de competir a l’inici de les 24 Hores de Daytona 2023, el tradicional esdeveniment inaugural de l’IMSA.

Després d’acabar el programa GTLM / GTE amb l’M8, aquest compromís recorda inevitablement les grans curses de la marca a la resistència, destacant la victòria a les 24 hores de Le Mans el 1999 amb el llegendari V12 LMR.

Aquesta presència a l’altre costat de l’Atlàntic també suggereix que les 24 hores de Le Mans romandran al punt de mira a la seu de Munic, ja que els LMDh estaran autoritzats a competir a la primera categoria d’Hypercar, juntament amb els cotxes que compleixin aquest reglament específic, triat per Toyota, Peugeot o Glickenhaus.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share