WEC: Ogier ja prova l’hipercotxe en el simulador de Toyota

Sebastien Ogier va confirmar que aquesta serà la seva última temporada al WRC a temps complet, però va expressar el seu desig de mantenir-se connectat amb Toyota, ja sigui fent algunes curses del WRC o provant altres categories.

El director tècnic de Toyota Gazoo Racing Europe, Pascal Vasselon, va confirmar que Ogier va tenir sessions al simulador de l’equip WEC i que les converses continuen, però no hi ha “cap pla fixat” pel que fa a les sortides a la pista del Hypercotxe japonès de la marca.

“Això és una cosa que s’està parlant. Actualment no hi ha cap pla fix; només és una cosa que estem mirant. Està interessat en conduir el nostre cotxe. Ja ha fet algunes sessions de simulador. Posem els nostres pilots de WEC en cotxes de ral·li en esdeveniments de l’equip, però mai no hem tingut cap pilot de ral·li en cap dels nostres prototips, així que seria molt interessant, crec ”

Ogier ja ha expressat el seu entusiasme per la perspectiva de provar el GR010 i només després d’aquesta prova definirà el seu futur.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share