RAL·LICROSS: Kristoffersson guanya a Spa i es suma a la lluita pel títol 2021

El tres vegades campió de món Kristoffersson mai havia competit en el circuit de les Ardenes abans d’aquest cap de setmana, però el pilot del KYB EKS JC no va deixar que això el frenés. Segon a la classificació intermèdia després de les classificacions, el suec va guanyar la seva semifinal abans de distanciar-se dels seus perseguidors a la final per culminar una puntuació gairebé perfecta que l’ha portat a estar a només 12 punts del líder de la classificació de pilots.

El seu compatriota Kevin Hansen va mantenir les seves aspiracions al títol amb una sòlida carrera acabant en el segon lloc al volant del seu Peugeot 208 de l’equip Hansen World RX, mentre que Krisztian Szabó aconseguia el primer podi de la seva carrera al World RX en la tercera posició. L’hongarès ha arribat a la final en totes les proves de la temporada, i ha donat una classe magistral de defensa al volant del seu Hyundai i20 del GRX-SET World RX Team per mantenir a ratlla a Timmy Hansen, Enzo Ide i Anton Marklund fins la bandera a quadres.

El líder del campionat, Hansen, va guanyar la primera semifinal, però va ser penalitzat per un contacte a la forquilla que va eliminar a el millor classificat, Kevin Abbring. L’holandès estava en una forma extraordinària a la seva pista «local» i mereixia molt més pels seus esforços, però va demostrar que tant ell com Unkorrupted seran un equip a tenir en compte en les tres rondes restants.

Ide va celebrar un cinquè lloc a casa, per davant de Marklund en el seu debut amb el Hyundai i20 de Hedströms Motorsport. No obstant això, el guanyador de Riga, Niclas Grönholm, es va veure obligat a sortir de la pista en la segona semifinal, i Timo Scheider, va patir danys a la suspensió, sent una de les grans decepcions.

1. Johan KRISTOFFERSSON (SWE) KYB EKS JC 6 laps
2. Kevin HANSEN (SWE) Hansen World RX Team + 2.601s
3. Krisztián SZABÓ (HUN) GRX-SET World RX Team + 5.338s
4. Timmy HANSEN (SWE) Hansen World RX Team + 5.663s
5. Enzo IDE (BEL) KYB EKS JC+ 6.119s
6. Anton MARKLUND (SWE) Hedströms Motorsport + 6.648s

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments