RESISTÈNCIA: Ogier explica les sensacions amb el GR010 del WEC

FotoOgier

Tot i que encara té el cap la final que l’espera a Monza (18-21 de novembre), Ogier no ha amagat mai el seu amor per la resistència i sobretot per les 24 Hores de Le Mans.

Mentre es prepara per retirar-se a temps complet del WRC, el set vegades campió del món ha estat convidat a participar al WEC Rookie Test d’aquest passat diumenge. Allà, Sébastien Ogier va poder posar-se al volant del Toyota GR010. Presents a bord del N°8, el francés van participar en les dues sessions de la jornada, signant primer un 1’50”647 abans de completar aquesta aventura amb un 1’51” 189 per un total de 84 voltes completades.

«Va ser molt emocionant conduir el GR010 Hybrid i vaig gaudir molt del temps al cotxe. No em vaig posar cap pressió en termes de resultats perquè hi ha moltes configuracions noves per a mi. M’he hagut d’acostumar a la velocitat a les corbes, a la frenada, a la manera de girar el cotxe i al sistema híbrid, que és una cosa especial. És una mentalitat diferent fer una volta i intentar fer-ho millor la següent, en comparació amb el ral·li on cada revolt és únic. Gràcies a Toyota per aquesta oportunitat especial d’experimentar les curses de resistència. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments