WRC: Rovanperä a un pas del títol després d’una gran segona etapa al Ral·li de Nova Zelanda 2022

Kalle Rovanperä i Jonne Halttunen han acabat el segon dia del Ral·li de Nova Zelanda amb 29s d’avantatge amb Sébastien Ogier i Benjamin Veillas amb Ott Tänak i Martin Järveoja tercers.

Thierry Neuville i Martijn Wydaeghe són quarts a 1 minut i 41.4s amb Oliver Solberg i Elliott Edmondson en cinquena posició a més de tres minuts i mig, amb els tres Hyundai entre les cinc primeres posicions.

Hayden Paddon i John Kennard són sisens al capdavant del WRC2, a més de dos minuts de Kajto Kajetanowicz i M. Szczepaniak, amb Lorenzo Bertelli/Simon Scatollini (Ford Puma Rally1) setè a gairebé deu minuts.

Tal com són les coses, Rovanera està en el lloc ideal per assegurar la conquesta del títol del WRC. El pilot finlandès només necessita vèncer a Ott Tanak per vuit punts, o set si guanya aquesta prova, i actualment és quatre trams per aconseguir-lo. Si el francès manté la posició i Rovanperä guanya, el títol està assegurat.

Si Tänak avança Ogier haurem d’esperar per veure com és la diferència de punts a la Power Stage.

Si el jove de 22 anys assegura el títol, es convertirà en el campió mundial més jove de la història del WRC, i supera el rècord de Colin McRae el 1995, que va ser campió als 27 anys.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments