FÓRMULA 1: Prèvia i horaris per seguir el GP del Japó 2022

Igual que el Gran Premi de Singapur del cap de setmana anterior, el Gran Premi del Japó de Fórmula 1 també torna després de tres anys després de la seva última aparició el 2019. El 2020 i el 2021, l’esdeveniment japonès va tenir dues cancel·lacions successives amb el teló de fons de la Covid- 19 pandèmia.

El Gran Premi del Japó 2022 podria tornar a jugar el seu paper en l’atorgament del títol mundial. Només 7è a Singapur, el campió actual Max Verstappen es podria coronar aquest diumenge per segona vegada consecutiva. Per al plaer d’Honda. Tot i que la firma japonesa ja no és oficialment el fabricant de motors de l’equip Red Bull, no obstant això, va tenir un paper important en aquest segon títol mundial, l’adjudicació del qual és només qüestió de temps.

Honda també ha comunicat aquest dimecres una consolidació de les seves relacions amb els equips Red Bull i AlphaTauri. L’enfortiment d’aquesta associació donarà lloc a la presència del logotip d’Honda a l’AT03 de l’Escuderia AlphaTauri i a la RB18 de Red Bull Racing d’aquest Gran Premi. Amb un segon títol mundial que s’acosta, el moment és perfecte.

A Catalunya, t’hauràs de despertar de matinada per gaudir de l’acció a la pista a la terra del Sol Naixent. A partir de divendres, amb la primera sessió d’entrenaments lliures a les 5 del matí i una segona a les 8 del matí. Això durarà excepcionalment mitja hora més que el temps habitual assignat als pilots per provar els pneumàtics prototip de Pirelli 2023. Els entrenaments lliures 3 dissabte al matí (5:00 a.m.) tornaran a la durada clàssica d’una hora.

La qualificació tindrà lloc a les 8 del matí del dissabte. Finalment, per a la cursa, la sortida a les 7 del matí del diumenge.

El programa del Gran Premi del Japó 2022

Divendres 7 d’octubre

Entrenaments lliures 1: 5h00 – 6h00

Entrenaments lliures 2: 8:00 a.m. – 9:30 a.m.

Dissabte 8 d’octubre

Entrenaments lliures 3: 5:00 a.m. – 6:00 a.m.

Classificació: 8:00 a.m. – 9:00 a.m.

Diumenge 9 d’octubre

Cursa: 7:00 a.m.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share