WRC2: Lindholm campió del WRC2 Junior 2022 per absència

Chris Ingram, segon a la classificació Júnior del WRC2 i l’única amenaça per a Emil Lindholm, no participarà en el proper RallyRACC ni en l’última prova del campionat al Japó. Això vol dir que Emil és el campió Júnior del WRC2 d’aquesta temporada, amb dues curses per al final.

El nostre objectiu principal de la temporada va ser inicialment el WRC2 Junior. Tanmateix, els nostres objectius han augmentat durant la temporada i actualment el nostre objectiu número u és lluitar al costat de Reeta pel WRC2. Moltes gràcies a Reeta, a l’equip, a tots els meus seguidors i aficionats. Continuem treballant a Espanya i Japó!

Ser el campió Júnior del WRC2 és un gran èxit, però apuntem més amunt. No obstant això, és bo dir que, en aquest moment, la temporada ha anat com havíem previst.

La tripulació finlandesa es dirigeix a Catalunya aquest cap de setmana per intentar sumar nous punts per al WRC2 Open Championship, que actualment els situa tercers a la general, a només 7 punts de Kajetanowicz i 20 d’Andreas Mikkelsen.

M’agrada molt el RalllyRACC. La meva experiència en pista serà molt útil aquí: el ral·li es fa per carreteres asfaltades llises en bon estat. En aquest esdeveniment és una mica com conduir per la pista. I les proves prèvies a l’esdeveniment van anar bé. Vam conduir uns quants dies el cap de setmana i des del principi vaig tenir bones sensacions amb el cotxe. Vam intentar fer alguns petits canvis, però vam acabar força a prop de l’any passat.

El més important a Catalunya és estar per davant de Kajetan Kajetanowicz, que ens porta set punts. Amb la ment relaxada, anem a gaudir de les carreteres asfaltades de Catalunya.

Reeta Hämäläinen, copilot i gran amiga del pilot finlandès, també està molt decidida a guanyar el títol Open WRC2.

També aquesta setmana continuarem la nostra batalla al Campionat WRC2 Open. Tot és encara possible!

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments