WRC: L’osmosi d’Ogier per guanyar el RallyRACC Catalunya 2022

Poc després de guanyar el 55è ral·li de la seva carrera al WRC, Sébastien Ogier va poder explicar a aquesta victòria en roda de premsa. El francès va insistir especialment en la seva capacitat de confiar immediatament amb el seu GR Yaris Rally1, aquesta osmosi li permet ser ràpid en totes les condicions de la carretera.

«Estic molt content. És difícil d’explicar per què em vaig sentir així en osmosi amb el cotxe i vaig poder fer el que volgués amb el cotxe. També em vaig sentir bastant relaxat. No ho sé, però aquest cap de setmana, des del primer dia, he vist que teníem una bona oportunitat de lluitar per la victòria. Començant 7è a la carretera, no era la millor posició, però hem marcat bons temps. Des d’aquell moment vaig saber que hi havia la velocitat que podíem guanyar, però encara calia posar-ho tot junt, acabar el cap de setmana i no tenir problemes. No sempre ha estat així. Estic molt content d’haver aconseguit el títol per a Toyota. És rar que aconseguim tots aquests resultats. Aquesta va ser la meva aportació amb aquesta victòria i estic intentant guanyar els meus títols amb estil i ara hem guanyat el campionat de constructors amb un doble podi amb Kalle. És fantàstic que tot l’equip ho hagi fet. Ara estic encara més relaxat pel ral·li del Japó que s’acosta i serà un ral·li important per a nosaltres».

Molt content d’haver aconseguit aquesta victòria, fins al punt de celebrar-la una mica massa per al gust dels comissaris que li van multar amb 1.500 euros per haver fet un espectacle abans de pujar al podi, el francès va tenir ganes d’oferir el títol de constructors a Toyota amb aquest resultat.

«Per descomptat, ens encantarà anar al Japó. No hem mirat realment el que ens espera. Acabo de sentir que podria ser molt difícil amb algunes cronometrades inusuals. Després d’aquest cap de setmana, tindrem confiança. Aquest és un punt molt important. Sé que no sempre és fàcil actuar quan ens esperem. Recordo que amb Volkswagen va trigar uns quants anys a aconseguir una victòria a Alemanya, tot i que vam guanyar tots els altres ral·lis. De vegades trobem a faltar victòries, com amb Jari-Matti… Estic segur que Kalle, Elfyn i jo farem el possible».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments