WRC: Rovanperä admet la superioritat d’Ogier sobre l’asfalt del RallyRACC Catalunya 2022

El recent campió del món havia fet un inici perfecte de ral·li abans de patir el domini del seu company d’equip Sébastien Ogier i finalment ser superat per Thierry Neuville. En aquesta batalla, el finlandès va comprendre ràpidament que no podia amenaçar el francès. Tot i això el canvi de Kalle de la temporada a l’actual demostra perquè és campió del món.

“Crec que sempre volem el primer lloc com tothom. Estic bastant content amb el que hem fet. La meva sensació abans del ral·li era que volia un bon resultat i lluitar per la victòria si era possible. Vaig intentar jugar pel podi i guanyar el campionat va ser bonic. En resum, en Seb ha volat aquest cap de setmana. No vaig poder competir amb ell tot i que ho vaig intentar. Es mereixia guanyar“.

Campió a Nova Zelanda en l’últim esdeveniment, el finlandès va celebrar aquesta vegada un nou títol gràcies a un equip capaç de desenvolupar un cotxe formidable.

“Per descomptat, és fantàstic formar part d’un equip com aquest, és molt bonic. Crec que aquest any hem fet un gran pas amb els cotxes nous. També mostra com estan treballant els nois en els cotxes que tornen al taller. Han fet un cotxe ràpid, fort i fiable ja des de l’inici de la temporada. Ens va ajudar a obtenir resultats i tots vam gaudir molt d’aquest campionat”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share